FSC® OG PEFC™​CERTIFICERING

Ved køb af certificeret træ sikre du dig, at træet kommer fra skove der drives bæredygtigt.
PEFC™ ordningen har til opgave at bevare skovene og fremme en ansvarlig anvendelse af tømmer.

PEFC er en forkortelse for ”Programme for the Endorsement of Forest Certification”.

 
FSC® er en international non-profit mærkeordning til træ og papir. FSC-mærket er en garanti for træ og papir du kan købe med god samvittighed. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en garanti for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn. FSC er en forkortelse for ”Forest Stewardship Council®”. FSC har bred opbakning fra Verdens Skove, Greenpeace og WWF. Grønagergård Savværk kan bl.a. producere træ efter betegnelserne ”FSC 100%" og "FSC Mix".


Skovene er certificeret efter PEFC eller FSC, og nogle er certificeret efter begge ordninger. Derfor har Grønagergård Savværk valgt at blive certificeret efter begge ordninger.


Læs mere på http://www.fsc.dk/ og http://www.pefc.dk/

Vores certifikater

       

 FSC           PEFC


CE- CERTIFICERING

Grønagergård Savværk er certificeret i henhold til standarden EN 14081-1 omhandlende visuel styrkesortering af konstruktionstræ og er hermed i stand til at kunne levere en række CE mærkede produkter til både private og erhvervskunder

Dette er Grønagergård Savværk’s 3. certifikat som udviser ansvar for kvalitet og miljø. Savværket mener nu at have alle de nødvendige certificeringer for at kunne leve op til kundernes forventninger.


​EC Certifikat

EC Overensstemmelseserklæring 1

DoP-Ydeevnedeklaration

Følg os på Facebook:

​Firmainformation

Grønagergård Savværk A/S

Sminge Møllevej 20

8883 Gjern

Bank oplysninger: 

Reg.nr.: 9004 - Konto nr.: 0002235846

adresseinformation

åbningstider

Man-tors​

8:00 - 17:00​

Fredag

8:00 - 15:00​

Lørdag

8:00 - 12:00​