Jagtstige/tårn

Luksus jagttårne fra Grønagergård Savværk

De nye kønne og stabile jagttårne af dansk lærketræ fra Grønagergård Savværk i tre højder: 3, 4 og 5 m. holder mange år fremover og har flere finesser, som jægeren sætter pris på.
​Tårnenes højde på hhv. 3, 4 og 5 m. er til rækværkets overkant, mens reposens gulvhøjde er knap en meter lavere. Selve reposen til jægeren er på hele 120 x 120 cm, så den er rummelig nok til to. Den har en solid og sikker bænk, der kan flyttes rundt i tårnet, så jægeren let kan finde sin idealposition.

Beklædningen af høvlede kalmarbrædder er monteret med skruer, så der er sikkerhed for læ i de mange år tårnet holder. Stigen er en del af konstruktionen og let og sikker at komme op og ned af – uden knagen. Jagttårnene kan leveres på stedet med lastbil - færdigsamlet. Efterspændes boltene en gang om året, er du sikret et tårn uden uønskede mislyde.

​Går du ikke på jagt, så kan tårnet anvendes som udsigtstårn til f.eks. at studere fugle. Tårnet kan desuden også bruges som legetårn. Husk bare at overholde lokale bestemmelser og det gode naboskab.
​Jagttårnene fra Grønagergård Savværk ​overholder kravene i jagtloven.

Kan bestilles direkte på vores webshop her.

JAGTSTIGE

Stabil, sammenklappelig og fritstående jagtstige / skydestige / hochsitz, som holder i mange år, da den er lavet i lærketræ, som er naturlig imprægneret fra naturens side. Jagtstigen har mange gode detaljer - f.eks. det behagelige sæde, som giver en god siddekomfort.

Max. mål stående: L 120 x B 110 x H 300 cm.
​Når den er klappet sammen og ligger ned måler den: L 370 x B 110 x H 50 cm.

Væg: ca. 75 kg.

Jagtstigen er høvlet og samlet ved levering - klar til brug.
​Vi kan også lave en dobbelt jagtstige med plads til to personer.
​Kan bestilles direkte på vores webshop her.

FSC- og PEFC- certificeret træ

Både jagttårne og jagtstiger fra Grønagergård Savværk kan bestilles som FSC- og PEFC-certificeret dansk lærk og douglas. De to træsorter er blandt de mest holdbare og modstandsdygtige over for råd og svamp.


Følg os på Facebook:

​Firmainformation

Grønagergård Savværk A/S

Sminge Møllevej 20

8883 Gjern

Bank oplysninger: 

Reg.nr.: 9004 - Konto nr.: 0002235846

adresseinformation

åbningstider

Man-tors​

8:00 - 17:00​

Fredag

8:00 - 15:00​

Lørdag

8:00 - 12:00​